Înainte de Turul Sibiului se desfășoară tradiționala Cursă a Sponsorilor. Organizatorii competiției au trimis echipei Ciclism A-Z un comunicat de presă, în care anunță restricțiile din Sibiu din 20 iunie și detalii despre acest eveniment.

Comunicatul Turului Sibiului remis către Ciclism A-Z

Turul Ciclist al Sibiului organizează duminică, 20 iunie, de la ora 9.30, la Sibiu, competiția „Cursa Sponsorilor”, pentru care se instituie următoarele restricții de circulație:

– Calea Poplăcii este închisă între str. Ludoș până la ieșirea din oraș intre orele 7:30 – 15:00;

– DJ 106R este închis între Sibiu și intrarea în Poplaca intre orele 7:30 – 15:00.

Conducătorii auto sunt rugați să folosească variante ocolitoare și să respecte indicațiile agenților de poliție și ale personalului de semnalizare a concursului. Pe strada Calea Poplăcii se interzice și parcarea autovehiculelor, de la str. Ludos pana la Jandarmeria Sibiu, în intervalul orar 6:00-15:0.

Încă de la prima ediție, în 2011, Turul Ciclist al Sibiului a oferit sponsorilor si partenerilor posibilitatea de a-și înscrie angajații la Cursa Sponsorilor.

Evenimentul le oferă participanților șansa de a experimenta senzațiile unei competiții profesioniste – cursa se desfășoară pe un traseu închis circulației, cu cronometraj și arbitraj – însă într-o atmosferă prietenească, în care singurele lucruri care contează sunt fair play-ul și distracția.

Cursa Sponsorilor a fost lansată ca și competiție cu start în masă, dar din 2020 se desfășoară ca probă de contratimp, individual și pe echipe (2 membri la fete, 3 la băieți), pentru a permite participanților să respecte regulile de distanțare impuse de pandemie.

Nu există limită de înscrieri, dar companiile sunt obligate să asigure echipament cu însemnele firmei fiecărui participant care concurează în numele lor. La ediția din acest an a Cursei Sponsorilor vor participa și persoane cu deficiențe de vedere, care vor concura pe biciclete pentru două persoană (tandem), mulțumită organizației UrbanBikeRevolution, inițiatoarea acestei acțiuni.

Share & Tweet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *