Ciclism A-Z anunță astăzi, 29 iulie 2020, un parteneriat extins cu Ciclism Feminin România. Urmăritorii noștri au primit de la lansarea noastră puține informații legate de această ramură a acestui sport, iar noi am decis să ne extindem pentru a o promova cât mai bine. Ciclismul feminin din România (și nu numai) are nevoie de o susținere în aceste vremuri grele, iar Ciclism A-Z va porni un demers în acest sezon, primul pas fiind constituit de acest parteneriat.

”Am reușit să ne consolidăm poziția pe piața media din România cu multe parteneriate în ultima vreme. Acoperim foarte bine ciclismul autohton și internațional, am început să avem noutăți despre mountain-bike, iar acum a venit rândul ciclismului feminin. Mă bucur că am putut ajunge la un consens și să promovăm ciclistele din România, pentru că au nevoie de multă expunere în aceste vremuri dificile în care trăim”, a declarat Daniel Samoilă, fondator Ciclism A-Z.

”Suntem foarte încântați de această colaborare cu echipa Ciclism Feminin România. Din păcate, această ramură a sportului nu are sprijinul și notorietatea pe care o merită, deși este o parte integrală a acestui sport. Ciclism Feminin România face o treabă excelentă în aceste condiții grele, iar prin acest parteneriat sperăm să aducem urmăritorii noștri mai aproape de sportivele autohtone. Sunt sigur că prin unirea forțelor acest parteneriat va avea un succes răsunător”, a spus Akos Eder, fondator Ciclism A-Z.

”Ne bucurăm să ne alăturăm și noi inițiativei Ciclism A-Z de promovare a ciclismului. CiclismFeminin.ro are ca principal scop dezvoltarea și promovarea acestui sport, în special în rândul fetelor. Ne dorim ca prin parteneriatul nostru să devenim o voce puternică în promovarea și susținerea sportului cu pedale, în România”, a declarat Adriana Ceaușescu, fondator CiclismFeminin.ro.

Despre Ciclism Feminin România

Proiectul a fost lansat pe 14 iulie 2020 și în primele 2 zilea strâns peste 500 de fani pe Facebook. Își propune să aducă în prim plan toate fetele care iubesc bicicleta, de la amatoare la elite, până la fete care o folosesc ca mijloc de transport. Ele pot fi la rândul lor promotoarele pasiunii pentru această minunată „prietenă”, în comunităților lor.

Mai mult, Ciclismfeminin.ro are planuri pentru copii și cadete, dar și pentru junioare și elite. Proiectul își propune să adune un număr cât mai mare de cicliste în următorii 5 ani, când vor să organizeze concursuri numai pentru fete sau măcar la starturi separate de băieți.

Share & Tweet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *